Volební valná hromada ČSJ – nový Výkonný výbor ČSJ

Eva Skořepová | 27.03.2023

V neděli 26. 3. se v Praze na Strahově konala Valná hromada ČSJ. Byl na ní zvolen nový Výkonný výbor ČSJ, členové kontrolní a disciplinární komise.



 
Přítomno bylo 56 zástupců členských subjektů (33,4 % všech základních členů). Po přivítání přítomných byly uděleny čestné odznaky ČSJ. Předseda ČSJ Radim Vašík a čestný předseda ČSJ Karel Bauer předali zlatý čestný odznak Vladimíru Kholovi a stříbrné čestné odznaky Petru Hauboldovi (in memoriam), Alexandru Packovi, Jiřímu Outratovi, Alexandru Sadílkovi. 

 


 
Následně Radim Vašík přednesl zprávu o činnosti Výkonného výboru ČSJ v roce 2022, Eva Skořepová prezentovala výsledky práce PR v roce 2022, Martin Soušek seznámil delegáty s výsledky hospodaření za rok 2022 a s návrhem rozpočtu na rok 2023. Oboje valná hromada schválila.

 


 
Také byl představen nový e-shop a kolekce oblečení k výročí 130 let českého jachtingu - https://eshop.sailing.cz

 


 
Pak přišly na řadu volby:


Předsedou ČSJ byl znovu zvolen Radim Vašík.

 

 

 

Místopředsedou ČSJ pro sportovní úsek se stal Štěpán Novotný.

 

 

Místopředsedou ČSJ pro administrativně-technický úsek byl zvolen Jiří Hýža.

 

Do Výkonného výboru ČSJ byli dále zvoleni Marek Pavlovský, Petra Kafková, Petr Přikryl a Martin Soušek.

 


 

 

Do kontrolní komise byli zvoleni Václav Brabec, Jiří Bobek, Petr Sládeček, Michaela Szmaragowská, Jiří Král, Pavel Schwarz a Jan Hirnšal.

 

Členy disciplinární komise se pro následující volební období stali Václav Brabec, Jan Marian, Magdaléna Soukupová, Jana Merendová, Kateřina Nedbalcová, Vladimír Rozsypal a Pavel Bobek.
 
Všem zvoleným členům gratulujeme a přejeme hodně sil do další práce!
 
Staronový předseda Radim Vašík k tomu po skončení Valné hromady uvedl: „Chci poděkovat delegátům, že mi dali důvěru pro další čtyřleté období. V mém týmu kandidátů jsme připravili návrh vizí, a i když do Výkonného výboru ČSJ nebyl celý tento tým kandidátů zvolen, budeme se snažit prezentované vize naplnit. Budeme pokračovat v nastoleném směru, chceme navázat na práci stávajícího výkonného výboru. Některé věci ale musíme zrevidovat a posouvat dál. Věřím, že v týmu, který byl zvolen, nám to půjde. Setkáme se v dubnu, pokud možno co nejdříve, čeká nás spousta práce a rozhodování, protože ode dneška platí nové stanovy ČSJ, které byly schváleny již vloni na Valné hromadě. Tím pádem je potřeba zapracovat na nových jednacích řádech Výkonného výboru a veškerých důležitých závazných dokumentech. Také olympiáda je pro nás velmi důležitá a jsem velmi rád, že byl schválen rozpočet tak, jak byl navržen. Výrazně preferuje podporu našich reprezentantů a dává jim dostatek finančních prostředků na kvalitní přípravu na olympijskou kvalifikaci, která začíná letos v srpnu. Věřím tomu, že českou vlajku na olympijské regatě opět uvidíme.“

 

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Čtvrtek, 16. března 2023, 12:00 - on-line jednání přes Microsoft Teams

Výkonný výbor Českého svazu jachtingu svolává volební Valnou hromadu, která se bude konat od

Čtvrtek, 16. února 2023, 12:00 - on-line jednání přes Microsoft Teams

Čtvrtek, 19. ledna 2023, 12:00 - on-line jednání přes Microsoft Teams

Čtvrtek, 15. prosince 2022, 12:00 - on-line jednání přes Microsoft Teams

Zobrazit všechny články


nahoru