GIULIA SAILING 2018

Eva Skořepová | 26.03.2018

Po velmi úspěšné sezóně 2017, kdy se námořní tým GIULIA zúčastnil mistrovství světa v Trieste, získal tituly vicemistra ČR ve one design, vicemistra Chorvatska a mistra ČR námořních lodí ORC, se tým v zimním období připravoval pod dohledem fyzioterapeutů z Redpoint Clinic.


 

V této chvíli se finišují práce na údržbě lodi v italském přístavu Monfalcone a už zbývá je skloubit plán závodů s logistikou převozu a ubytování týmu. Letos se s týmem můžete poprvé potkat na Velikonoční regatě a třeba si i nově vsadit na vítěze. Ještě v dubnu se tým připojí k tréninkové přípravě s italskými týmy v Terstském zálivu a na konci května se přesune na ostrov Ischia u Neapole, kde proběhne první těžký závod sezóny – mistrovství Itálie. Uprostřed léta Giulia dopluje na Mallorku, kde se každoročně pořádá závod o pohár Španělského krále s jeho osobní účastí v jednom z týmů.

 

 

Měsíc a půl bude mít tým na přesun lodě na Kypr do Limassolu. Zde se bude konat mistrovství Evropy. Po roční přestávce míří tým na závod Rolex Middle Sea Race. Letos je to padesátý ročník a očekává se i rekord v počtu startujících lodí. Na závěr sezony tým zamíří do chorvatských vod na už tradiční sérii mistrovství Chorvatska, MČR a Jabuka. Vše okolo týmu můžete sledovat na www.giuliasailing.com nebo https://www.facebook.com/giuliasailingteam/

 a https://www.instagram.com/giuliasailing/

 

Johan Hirnšal

Závodníci v článku

Starší články z kategorie Závody

19. ročník Velikonoční regaty se bude konat od 7. do 14. dubna. Pojede se tradičně z ostrova M...

V příloze naleznete oficiální verzi CTL pro rok 2018, která byla schválena na včerejším zasedá...

Mistrovství České republiky třídy DN   O víkendu 10.–11. 2. p...

V sobotu skončil medailovými rozjížďkami v Miami na Floridě první letošní světový pohár olympi...

Na Salon Nautique Paris byl oficiálně zveřejněn program Flying Phantom Extreme Sailing Series pro...

Zobrazit všechny články


nahoru