ZÁPIS Z ČERVNOVÉHO JEDNÁNÍ VV ČSJ 2023

Dana Dvořáková | 16.06.2023

Čtvrtek, 15. června 2023, 12:00 – on-line jednání přes Microsoft Teams


Přítomni:

Výkonný výbor (VV):                Jiří Hýža (JH), Petra Kafková (PK), Štěpán Novotný (ŠN), Marek Pavlovský (MP), Petr Přikryl (PP), Martin Soušek (MS), Radim Vašík (RV)

Generální sekretář ČSJ:          Dana Dvořáková (DD)

Kontrolní komise:                     Václav Brabec (VB)

Hosté:                                       Eva Skořepová (ES)

 

 

Výkonný výbor ČSJ bere na vědomí, že předseda ČSJ podepsal dne 23. 5. 2023 propozice jachtingu pro HRY XI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2024.

 

Výkonný výbor ČSJ bere na vědomí, že předseda ČSJ podepsal dne 25. 5. 2023 smlouvu o spolupráci s firmou Helly Hansen Czech Republic s.r.o. na zajištění cen pro účastníky MMČR mládeže 2023.

 

Výkonný výbor ČSJ bere na vědomí, že předseda ČSJ podepsal dne 7. 6. 2023 smlouvu o poskytnutí dotace ve výši 100 tis. Kč od Jihočeského kraje na pořádaní Mezinárodního mistrovství mládeže a Regaty 130 let jachtingu.

 

 

(i)      Projednání zápisu z předchozího zasedání VV ČSJ a kontrola úkolů
 

Zápis z květnového zasedání Výkonného výboru byl jednohlasně schválen bez připomínek.

 

K úkolu 20-14 (Vytvořit poptávku a zajištění nabídek pojištění činností a majetku ČSJ a jeho členů):

Úkol trvá. V rámci tohoto úkolu byly projednány nabídky na pojištění lodí 29er v majetku ČSJ, pojištění plachetnic a motorových člunů členů ČSJ a cestovní pojištění členů ČSJ do zahraničí. Viz bod 5) Různé).

 

K úkolu 22-06 (Opatřit informace z ČVS a ČSK, zda se zabývají problematikou zvyšování cen pronájmů záborů vodních ploch a pozemků v bezprostřední blízkosti vodních ploch a toků, které využívají kluby ČSJ ke své neziskové činnosti. Dále VV ukládá pracovní skupině připravit podklady pro jednání se zástupci Ministerstva zemědělství):

Úkol trvá. MS informoval, že se aktuálně hledají další možnosti společné schůzky ČSJ, ČVS a ČSK za podpory či účasti ČUS a ČOV pro další jednání se zástupci Ministerstva zemědělství při stanovení zvýhodněných podmínek pronájmů pozemků příslušnými Povodími pro rok 2024 případně pro možnost odkupů těchto pozemků sportovními kluby.

 

K úkolu 22-24 (Průběžně předkládat VV návrhy oslav 130 let jachtingu v Čechách):

Úkol trvá. ES informovala, že pro regatu ke 130 letům jachtingu zajistila PR tým, který pokryje publicitu akce. Ostatní přípravy stále pokračují.

 

K úkolu 23-09 (Vyplatit členům SpS a SCM ILCA, 29er, IQ Foil, Optimist, Techno 293, RS Feva schválené příspěvky na základě zaslaného vyúčtování příspěvku):

Úkol trvá. MS informoval, že vyplácení příspěvků členům SpS a SCM ILCA, 29er, IQ Foil, Optimist, Techno 293, RS Feva na základě zaslaného vyúčtování probíhá průběžně bez komplikací.

 

K úkolu 23-10 (Předložit na červnovém zasedání VV doplněné nominace funkcionářů pro MČR 2023):

Úkol splněn. MP předložil návrh na doplnění funkcionářů pro MČR 2023, viz bod 3) Mistrovství ČR.

 

K úkolu 23-12 (Prověřit u reprezentantů a trenérů SCM a SpS zájem o cestovní pojištění pro účast na zahraničních soutěžích):

Úkol splněn. Viz bod 5) Různé.

 

K úkolu 23-13 (Prověřit technické řešení uzavírání cestovního pojištění pro účast na zahraničních soutěžích a plateb pojištění):

Úkol splněn. Viz bod 5) Různé.

 

 

(ii)    Sportovní úsek ČSJ
 
1)      informace z jednání sportovního úseku

 

Výkonný výbor ČSJ děkuje pořadatelům mistrovství Evropy tříd RS700 a RS Vareo, které úspěšně proběhlo 27.– 30. 5. na Nových Mlýnech. Zároveň gratuluje medailistům: ve třídě RS700 ke zlaté medaili Adamu Plhoňovi z SK Tři sestry, ke stříbrné medaili Tomáši Vastlovi z JK Černá v Pošumaví a k bronzové medaili Michalu Kotkovi z Jachtklubu Máchova Jezera Staré Splavy, ve třídě RS Vareo ke stříbrné medaili Josefu Pavlovskému a k bronzové medaili Janu Daňkovi (oba z YC LS Brno).

 

Výkonný výbor ČSJ gratuluje také k zisku bronzové medaile Vojtěchu Koškovi z TJ Sailing Pálava na mistrovství Evropy do 21 let v olympijské třídě Formula Kite (z evropských závodníků skončil druhý) a Monice Žižlavské z TJ Sailing Pálava k zisku stříbrné medaile na mistrovství světa Masters (nad 35 let) na Sardinii v Torre Grande.

 

Dále Výkonný výbor ČSJ gratuluje Hebe Sailing Teamu z Českého Yacht Klubu k zisku bronzové medaile na mistrovství Evropy ORC na Maltě, Jiřímu Outratovi z Jachtklubu Toušeň k zisku zlaté medaile v kategorii Legend (nad 70 let) na mistrovství světa Masters třídy Finn v Řecku a Alessii Palanti z YC CERE k vítězství v Europa Cupu ve třídě ILCA 6 na Gardě.

 

ŠN – podal informace z jednání SÚ ČSJ, které se konalo 24. 5. 2023 prostřednictvím MS Teams. Zápis z jednání SÚ je přílohou tohoto zápisu.

 

Výkonný výbor vzal předložené informace na vědomí.

 

ŠN – předložil následující návrh na rozdělení sponzorského daru od firmy RODOP pro tým IQ Foil junior:

David Drda 100 tis. Kč

Kristýna Piňosová 100 tis. Kč.

Nela Sadílková 100 tis. Kč

Kristýna Chalupníková 100 tis. Kč

Finance budou závodníkům vyplaceny na základě vyúčtovaní, které bude schváleno předsedou SÚ ČSJ Štěpánem Novotným.

 

Návrh usnesení. Výkonný výbor ČSJ schvaluje rozdělení sponzorského daru od firmy RODOP pro tým IQ Foil junior: David Drda 100 tis. Kč, Kristýna Piňosová 100 tis. Kč, Nela Sadílková 100 tis. Kč, Kristýna Chalupníková 100 tis. Kč. Finance budou závodníkům vyplacené na základě vyúčtovaní, které bude schváleno předsedou SÚ ČSJ Štěpánem Novotným.

 

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

2)      informace z komise vrcholového sportu

 

ŠN – podal informace z Komise vrcholového sportu.  Zápis o činnosti Komise vrcholového sportu ČSJ je přílohou tohoto zápisu.

 

Výkonný výbor vzal předložené informace na vědomí.

 

3)      informace z komise mládeže, činnost SCM a SpS

 

PP – podal souhrnné informace o činnosti družstev SCM a SpS. Zprávy trenérů SCM a SpS za květen jsou přílohou tohoto zápisu.

 

Rozdělení příspěvků pro ALT (kapitola rozpočtu 1302), kluby (kapitola rozpočtu 1301) a na MS/ME (kapitola rozpočtu 1111) neolympijských tříd bude schváleno per rollam v týdnu od 19. 6. 2023.

 

4)      informace trenérsko-metodické komise a jachtařské akademie

 

PK – informovala, že jednání Trenérsko-metodické komise ČSJ, se bude konat 20. června 2023.

 

Výkonný výbor vzal informaci na vědomí.

 

5)      nominace na mezinárodní závody

 

Nominace ALT Cadet na MS CAD

ŠN – informoval VV o následující nominaci ALT Cadet na mistrovsví světa, které se koná v belgickém Nieuwpoort ve dnech 20. - 28. 7. 2023:

CZE 9481              Vít Krchňavý / Karolína Jiránková                           

CZE 9517              Matyáš Pfeifer / Pavel Horváth  a                              

CZE 9518              Anna Winklerová / Martin Morgan Šebor                              

CZE 9640              Luděk Růžička / Tomáš Jiřička                                     

CZE 9773              Adam Winkler / Berenika Cvikrová                           

CZE 9774              Tereza Dítětová / Anna Marie Dítětová                  

CZE 10105           Adam Vrána / Michaela Maršálková      

 

VV bere předloženou nominaci na vědomí.

 

(iii)   Administrativně-technický úsek ČSJ
 

1)      mistrovství ČR

 

MP – předložil návrh na doplnění funkcionářů pro MČR 2023. Po diskuzi byly doplněny jména garantů MČR pro lt. FD a FOI a SLA, kteří budou funkci garanta vykovávat bez osobní účasti na závodě.

 

Návrh usnesení: Výkonný výbor schvaluje doplnění funkcionářů pro MČR 2023. Tabulka s doplněnými funkcionáři pro MČR 2023 je přílohou tohoto zápisu.

 

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

MP – předložil návrh upřesnění kategorií MČR MAP a ČAP.

 

Zástupci lodních tříd (ani další funkcionáři) při přípravě kategorií v jarních měsících nemohou tušit, zda se závodu zúčastní zahraniční posádky případně jaké kvality. Neudělení medailí v ČAP může být bráno jako zbytečné vyvolání frustrací, které mohou být směřovány vůči zahraničním závodníkům, respektive vyústit v neochotu tyto závodníky v budoucnu na závody MČR zvát. 

 

Návrh usnesení: Výkonný výbor schvaluje upřesnění kategorií MČR MAP a ČAP, a to v?případě, kdy se závodu MČR účastní zahraniční posádky a jsou mezi prvními třemi v?celkovém pořadí, bude vyhlášeno jak „Celkové mezinárodní pořadí“ tak „České absolutní pořadí“. Toto neplatí, pokud pro dané kategorie nejsou splněny podmínky dle Soutěžního řádu nebo to není technicky proveditelné (například není k?dispozici dostatečný počet sad medailí).

 

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

RV – podal i informace z letošního prvního MČR RS500, které se konalo na Lipně v YC Černá v Pošumaví.

 

2)      informace z PR komise

 

ES – podala informace z jednání PR komise ČSJ, které se konalo 9. 6. 2023. Příští jednání PR komise se bude konat 7. 9. 2023. Zápis z jednání PR komise ČSJ je přílohou tohoto zápisu.

 

Výkonný výbor vzal předložené informace na vědomí.

 

Výkonný výbor vzal na vědomí přehled PR za květen a plán práce na červen a červenec, který je přílohou tohoto zápisu.

 

3)      informace z komise klubů, komise lodních tříd

 

JH – podal informace z jednání komise klubů, které se konalo 31. 5. 2023. Zápis z jednání KKL je přílohou tohoto zápisu.  

 

Výkonný výbor vzal předložené informace na vědomí.

 

JH – předložil návrh na zřízení sedmi regionálních organizací ČSJ a změnu jednoho pobočného spolku ČSJ.

 

Návrh byl diskutován na komisi klubů, návrhu předcházela individuální komunikace se zástupci stávajících krajských svazů jachtingu.

 

Návrh usnesení:

1. Výkonný výbor zřizuje Regionální organizace ČSJ ve smyslu ustanovení čl. IV Stanov jako pobočné spolky Českého svazu jachtingu následujícím způsobem:

i.        „RO ČSJ Praha a Středočeský kraj“ se sídlem Roztylské náměstí 2619/46, 141 01 Praha 4.  Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 11 a 12 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Martina Souška, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

ii.      „RO ČSJ Jihočeský kraj“ se sídlem Skuherského 1478/14, 370 01 České Budějovice 3.  Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 13 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Karla Luksche, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

iii.     „RO ČSJ Plzeňský a Karlovarský kraj“ se sídlem Sedlec 199, 360 01 Karlovy Vary.   Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 14 a 15 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Kateřinu Vainert, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolala ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

iv.     „RO ČSJ Ústecký a Liberecký kraj“ se sídlem Mánesova 630, 411 08 Štětí.  Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 16 a 17 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Martina Žižku, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

v.       „RO ČSJ Královéhradecký a Pardubický kraj“ se sídlem Bratří Mannů 1846/21, 539 44 Proseč. Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 18 a 19 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Martina Srdínka, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

vi.     „RO ČSJ Vysočina a Jihomoravský kraj“ se sídlem č.p. 221, 664 01 Kanice.  Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 20 a 21 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Radima Vašíka, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

vii.   „RO ČSJ Moravskoslezský kraj“ se sídlem Opletalova 572, 735 01 Bohumín. Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 24 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Jan Hejna, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal ustavující sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

2.         Výkonný výbor rozhodl o změně pobočného spolku Krajský svaz ČSJ – Olomoucký kraj (IČ 06756484) na pobočný spolek „RO ČSJ Olomoucký a Zlínský kraj“, dále rozhodl o změně sídla na adresu Na Hrázi 4088/2C, 767 01 Kroměříž. Členy tohoto pobočného spolku jsou všechny subjekty se základním členstvím podle čl. II oddílu II.1 písm. b odst. iii. Stanov, jejichž přidělené registrační číslo (členské číslo) počíná číslicemi 22 a 23 ke dni vzniku spolku. VV ČSJ pověřuje Petra Přikryla, aby ve lhůtě nejpozději do 30. 11. 2023 svolal sněm RO, ze kterého bude pořízen zápis a ustavena rada RO.

 

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

PK – informovala členy VV o složení Komise lodních tříd:

 

Výkonný výbor vzal předložené složení KLT na vědomí.

 

 

1)      aktuální čerpání rozpočtu ČSJ

 

Výkonný výbor vzal na vědomí čerpání rozpočtu ke dni 13. 6. 2023 a veškeré informace, se kterými byli jednotliví členové seznámeni.

 

(iv)      Informace předsedy VV ČSJ a Generálního sekretáře ČSJ


RV – informoval, že dne 27. 5. 2023 byly ve spolkovém rejstříku zveřejněny změny zapsaných údajů ČSJ.

 

RV – informoval, že Český svaz jachtingu poslal dne 22. 5. 2023 na NSA žádost o prodloužení termínu pro dodání podkladů investiční žádosti č. MTZ23-00022 pro rok 2023. Dne 25. 5. 2023 obdržel Český svaz jachtingu prostřednictvím datové schránky od NSA kladnou odpověď, že se termín prodlužuje do 31. 10. 2023.

 

VV bere předloženou informaci na vědomí.

 

RV – informoval, že dne 19. 5. 2023 podepsal vypovězení stávajících pojistek pro lodě 29er v majetku ČSJ.

 

VV bere předloženou informaci na vědomí.

 

RV – informoval, že dne 8. 6. 2023 se konala schůzka zástupců svazů olympijských sportů k přípravě návrhu nových Stanov ČOV.

 

VV bere předloženou informaci na vědomí.

 

(v)    Různé


Výkonný výbor ČSJ obdržel žádost Yacht Clubu Razová v zastoupení ředitelem závodu Lukášem Vavrlou o udělení výjimky z Národních předpisů ČSJ pro závod CTL 232423 Bermuda cup v termínu 1. 7. - 2.7.2023, lodní třídy kajutové plachetnice a otevřená třída, z Národních předpisů ČSJ, a to z doplnění preambule části 6 ZPJ, následujícím způsobem:

-           bod i. se vztahuje alespoň na jednoho člena posádky každé lodě přihlášené do závodu

-           bod ii. se vztahuje pouze na všechny členy posádky každé lodě přihlášené do závodu, kteří se při registraci prokáží platnou závodní licencí ČSJ.

 

Výkonný výbor ČSJ obdržel žádost Yacht Clubu Černá v Pošumaví o výjimku z Národních předpisů ČSJ, a to z doplnění preambule části 6 ZPJ, následujícím způsobem:

-          bod i. se vztahuje alespoň na jednoho člena posádky každé lodě přihlášené do závodu

-          bod ii. se vztahuje pouze na všechny členy posádky každé lodě přihlášené do závodu, kteří se při registraci prokážou platnou závodní licencí ČSJ.

Tato výjimka z národních předpisů ČSJ by platila pouze pro následující závody kajutových plachetnic místního významu pořádaných YC Černá v Pošumaví:

CTL                        Datum                  Název

231308                 17.6.2023             Memoriál K. Smetany

231317                 15.7.2023             Modrá stuha Lipna

231321                 19.8.2023             Lipenský vítr

 

MP – předložil návrh na udělení výjimky z Národních předpisů ČSJ pro závody všechny závody v roce 2023 K1 s názvem 130 let jachtingu.

 

Návrh usnesení: Výkonný výbor ČSJ schvaluje udělení výjimky z Národních předpisů ČSJ pro závody CTL 232423 Bermuda cup, CTL 231308 Memoriál K. Smetany, CTL 231317 Modrá stuha Lipna, CTL 231321 Lipenský vítr a pro všechny závody v roce 2023 s koeficientem 1, které nesou v názvu 130 let jachtingu, a to z doplnění preambule části 6 ZPJ, následujícím způsobem:

-          bod i. se vztahuje alespoň na jednoho člena posádky každé lodě přihlášené do závodu

-          bod ii. se vztahuje pouze na všechny členy posádky každé lodě přihlášené do závodu, kteří se při registraci prokáží platnou závodní licencí ČSJ.

 

Výsledky hlasování: pro: PK, MP, PP, ŠN MS, RV proti: 0 zdržel se: JH

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

MP – předložil propozice pro HRY XI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2024. Propozice jsou přílohou tohoto zápisu.

 

VV bere předložené propozice na vědomí.

 

JH – předložil návrh na uzavření nového pojištění plachetnic 29er v majetku ČSJ.

 

Proběhlo srovnání nabídek firmy Allianz předložených firmou OK Group, zastoupenou Štěpánkou Fialovou, za níže uvedených pojistných podmínek:

- lodě s pořadovým číslem 5–14 převést tak, jak jsou s ročním pojistným 6 529,- Kč, stávající spoluúčastí, stávající sleva 30 %

- lodě s pořadovým číslem 1–4 aktuální sazby, vyrovnání spoluúčasti havárie 10 % 10 tis. Kč, sleva 30 %, roční pojistné 9 784,- Kč

 

Nové roční pojistné rámcové smlouvy 104 426,- Kč (stávající roční pojistné 116 850,- Kč).

 

Návrh usnesení: Výkonný výbor ČSJ schvaluje uzavření nové roční pojistné rámcové smlouvy se společností Allianz na 14 plachetnic 29er v majetku ČSJ ve výši 104 426,- Kč za rok.

 

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

JH – předložil návrh na uzavření rámcové smlouvy pojištění členů ČSJ (odpovědnost za řízení plachetnice nebo motorového člunu). V rámci pojištění je kladen důraz na dostatečné pojistné limity vyžadované národními předpisy ČSJ nebo např. Národními předpisy ITA (požadavky na závodech v Itálii).

 

Návrh usnesení: Výkonný výbor ČSJ schvaluje na základě nabídky od firmy Allianz předložené firmou OK Group zastoupenou Štěpánkou Fialovou uzavření rámcové smlouvy na pojištění členů ČSJ ze zodpovědnosti za řízení plachetnice nebo motorového člunu (pojistné plnění 165 mil. Kč na zdraví i škodu na majetku) za zvýhodněných cenových podmínek se slevou 20 % + 5 % za propojištěnost.

 

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

JH – předložil návrh na uzavření rámcové smlouvy na cestovní pojištění závodníků, trenérů a doprovodu pro účast na zahraničních soutěžích. Současně byli členové VV ČSJ upozorněni, že běžní cestovní pojištění do zahraničí nekryje účast na jachtařských závodech ani výkon činnosti trenérů či rozhodčích.

 

MS – informoval, že technické řešení uzavírání cestovního pojištění pro účast na zahraničních soutěžích a plateb pojištění přes web ČSJ je možné.

 

ŠN – informoval, že z průzkumu zájmu o cestovní pojištění pro účast na zahraničních soutěžích vyplývá, že zájem o pojištění projevilo cca 53 % dotazovaných.

 

Výkonný výbor vzal předložené informace na vědomí.

 

Srovnání nabídek cestovních pojištění

Návrh usnesení: Výkonný výbor ČSJ schvaluje na základě srovnání nabídek cestovních pojištění, které provedla firma OK Group zastoupená Štěpánkou Fialovou, uzavření rámcové pojistné smlouvy se společností Allianz, která nabídla nejlepší pojistné a cenové podmínky. Minimální limit uzavřených smluv za rok je ve výši 5 000,- Kč. V?časném předstihu před výjezdem (min 1 pracovní den) dodá žadatel vyplněný formulář na společnost OK Group, která cestovní pojištění na základě této smlouvy uzavře. Náklady na pojištění hradí žadatel v?plné výši. 

  

Výsledky hlasování: pro: JH, PK, ŠN, MP, PP, MS, RV        proti: 0  zdržel se: 0

 

Návrh usnesení byl schválen.

 

VB – podal členům Výkonného výboru informace z jednání Kontrolní komise ČSJ. Zápis z jednání KK ČSJ je přílohou tohoto zápisu.

 

Výkonný výbor vzal předloženou informaci na vědomí.

 

Příští zasedání VV se bude konat ve čtvrtek, 20. července 2023 od 12 hod. přes Microsoft Teams.

 

Zapsala:

Dana Dvořáková

Generální sekretář ČSJ

 

Seznam příloh:

1.       Soupis usnesení z jednání VV ČSJ 15. 6. 2023

2.       Zápis z jednání SÚ 24. 5. 2023

3.       Zápis KVS ČSJ – květen, červen

4.       Zprávy trenérů SCM a SpS za květen

5.       MČR 2023 nominace funkcionářů

6.       Zápis z jednání PR komise 9. 6. 2023

7.       Přehled PR za květen a plán práce na červen a červenec

8.       Zápis z jednání Komise klubů 31. 5. 2023

9.       Propozice pro HRY XI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2024

10.   Zápis z jednání KK ČSJ 13. 6. 2023

11.   Žádosti o udělení o výjimky z Národních předpisů ČSJ

 

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Čtvrtek, 18. května 2023, 12:00 – on-line jednání přes Microsoft Teams

Z rozhodnutí předsedy ČSJ Radima Vašíka ze dne 11. 5. 2023 se prodlužuje termín pro podání při...

Pátek, 14. dubna 2023, 12:00 – on-line jednání přes Microsoft Teams

V neděli 26. 3. se v Praze na Strahově konala Valná hromada ČSJ. Byl na ní zvolen nový Výkonný...

Čtvrtek, 16. března 2023, 12:00 - on-line jednání přes Microsoft Teams

Zobrazit všechny články


nahoru