Výzva všem klubům a lodním třídám - Fakturace za licence 2009

Martin Soušek | 25.10.2009

Prosím všechny zástupce klubů a lodních tříd o kontrolu zaznamenaných výsledků na webu ČSJ. Podle údajů na webu bude vystavena po 10/12/2009 faktura za licence roku 2009...

Prosím všechny zástupce klubů a lodních tříd o důslednou kontrolu zaznamenaných výsledků na webu ČSJ. Podle údajů na webu bude vystavena po 10/12/2009 faktura za licence roku 2009.

Při zpracování výsledků mohlo dojít k přiřazení závodníka pod jiným reg.číslem a následně tedy z toho plynoucí neoprávněná fakturace za licence roku 2009.

Upozorňuji ještě na znění Soutěžního řádu, které říká, že závodník který závodí na závodech VPOZ a udal při registraci své registrační číslo, tak za tento závod je povinnen zaplatit závodní licenci,

pouze v případě, že má ve výsledkové listině závodu VPOZ uvedeno místo reg.čísla administrativní kód "8888-xxx", tak nedochází za takovýto závod k povinnosti zaplatit ČSJ závodní licenci.

Cena dle rozhodnutí Konference ČSJ z ledna 2009 činí 400,-- Kč / dospělí a 200,-- Kč / mládež (ročník narození 1991 a mladší).

Fakturu obdržíte prostřednictvím e-mailu opatřenou digitálním podpisem, takto vystavený doklad splňuje všechny požadavky stanovené zákonem o účetnictví a zákonem o dani z příjmu a lze na základě něho bez problému účtovat.

Vzhledem k tomu nebudou faktury zasílány v papírové podobě prostřednictví České pošty, s.p. a nebude elektronická faktura opatřena razítkem ani klasickým podpisem.

Přehled závodníků závodících za jednotlivé subjekty lze získat kliknutím na položku "Žebříček" / "pořadí závodníků - dospělí" nebo "pořadí závodníků - mládež" a v kolonce "Reg.č.:" zadejte první čtyři čísla z registračního čísla (registrační číslo klubu - např. 1101 pro Český Yach Klub). Uvedené počty budou sloužit jako podklad pro vystavení faktury.

V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.

Mgr. Martin Soušek

ekonom-účetní ČSJ

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Výkonný výbor ČSJ oznamuje, že Konference ČSJ se bude konat v sobotu 23. ledna 2010. Zahájena bud...

Čtvrtek 24. září 2009, YC CERE

Čtvrtek 18. června 2009, YC CERE

Čtvrtek 14. května 2009, YC CERE

V příloze naleznete rozdělení účelového příspěvku na MS/ME pro rok 2009

Zobrazit všechny články


nahoru