Tisková zpráva týmu Atlantik minitransat

Dana Dvořáková | 12.02.2007

Česká asociace námořního jachtingu (ČANY) vyhlásila člena týmu Atlantik minitransat Davida Křížka osobností roku 2006.

Tým Atlantik minitransat

David Křížek osobností roku

Ankety a ocenění

Česká asociace námořního jachtingu (ČANY) vyhlásila člena týmu Atlantik minitransat Davida Křížka osobností roku 2006. Jmenovaný tak byl odměněn za reprezentaci v oceánských sólových regatách a za historicky první českou nominaci na legendární závod Transat 6,50 (Minitransat) , kterého se David zúčastní letos v září.

Připomeňme, že další ocenění za loňské výkony si tento závodník odnesl již minulý týden, kdy proběhlo slavnostní vyhlášení ankety „Jachtař roku 2006.“ David Křížek suverénně vyhrál kategorii námořní jachting, ale prosadil se i v absolutním pořadí, když za vítěznou Lenkou Šmídovou zaostal jen o pět bodů. Na třetím místě se pak umístila legenda českého jachtingu Michael Maier.

A jak David Křížek hodnotí tato ocenění? „Moc si vážím toho, že pro mě hlasovalo tolik lidí a je mi velikou ctí být po boku největších ikon českého jachtingu. Nicméně si myslím, že je to především velmi dobrá vizitka pro celý realizační tým Atlantik minitransat. Svědčí to o tom, že celý projekt se dostává do veřejného povědomí. Za to všem, kteří se na tom podílí patří velký dík. Speciální poděkování bych chtěl ovšem věnovat Danielu Vodičkovi, který je mým sparing partnerem a se kterým jsme na našich mini lodích v loňském roce napluli téměř 10 000 námořních mil. Snad mi tedy i nadále bude přát přízeň Neptuna a na konci roku oslavíme úspěch v Minitransatu.“

Další podrobné informace naleznete na stránkách projektu www.minitransat.cz.

Jan Langšádl

PR' manažer

GSM: +420 603 920 777

Fax: +420 233 321 952

email: media@minitransat.cz

www.minitransat.cz

Starší články z kategorie

Termín: 10. a 11. března 2007 Místo konání: TJ Spartak, Vlašim

Zde zveřejňujeme termínový kalendář Maďarského svazu jachtingu včetně termínu závodu OH nadějí....

Zpráva z vyhlašování výsledků ankety Jachtař roku 2006

2. ročník mezinárodní regaty Malá cena YFA určené pro všechny jachtaře se uskuteční letos v termí...

Tisková zpráva a vyhlášení Slapského poháru 2007

Zobrazit všechny články


nahoru