Stanovisko předsedy NSA k situaci na Ukrajině

Radim Vašík | 28.02.2022

Stanovisko předsedy Národní sportovní agentury sportovním svazům:

1)    Vyzývám všechny sportovní svazy České republiky k neúčasti na vzájemných zápasech a jakýchkoliv kolektivních sportovních soutěží s účastí ruských a běloruských sportovních klubů a ruských a běloruských reprezentačních družstev. Zároveň doporučuji všem reprezentantům České republiky v individuálních sportech neúčast na reprezentačních a mezinárodních akcích s účastí ruských a běloruských sportovců.

...

Filip Neusser

předseda Národní sportovní agentury

Praha, dne 27. únor 2022

Stanovisko předsedy Národní sportovní agentury sportovním svazům:

2)    V případě, že by se rozhodl jakýkoliv sportovní svaz kolektivního sportu odehrát reprezentační utkání s družstvem Ruské federace nebo Běloruské republiky, Národní sportovní agentura s okamžitou platností zastaví financování reprezentace daného sportovního svazu.

Stanovisko předsedy Národní sportovní agentury a představitelů sportovních svazů fotbalu, hokeje, basketbalu, házené, volejbalu, biatlonu, lyžování, golfu a tenisu:

1)    České sportovní prostředí stojí v naprosté jednotě za vládou České republiky a podporuje veškeré její kroky a reakce na aktuální ruskou agresi.

2)    České sportovní prostředí se shoduje na rozšíření těchto sportovních sankcí i proti Běloruské republice

Starší články z kategorie Závody

Jachting byl vyřazen z programu paralympijských her 2020/1 v Japonsku a 2024 ve Francii. Světo...

V příloze naleznete kompletně zpracovanou a doplněnou CTL pro rok 2022 na základě podkladů od ...

Lyžařská část 26. ročníku skiregaty, kterou pořádá Jachtklub Toušeň, se vydařila.

Luděk a jeho STOVKA jsou v cíli!

Sedmatřicetiletý moravský dobrodruh Michal Krysta z Týnce na Břeclavsku dorazil po dvaceti šes...

Zobrazit všechny články