Smlouva na odpovědnost za škody v jachtingu - OPRAVA

Dana Dvořáková | 14.06.2006

Asociace lodní třída Evropa má zájem pro své členy a případně i další zájemce uzavřít smlouvu na odpověnosti za škody v jachtingu. V příloze naleznete opravené verze smluv

ALT Evropa ve spolupráci s finanční poradenskou firmou AGF provedla průzkum ohledně pojištění odpovědnosti za škody v jachtingu. Závěr je, že je možné se v současné době v ČR pojistit u firem: Alianze a Hasičská vzájemná. Cenově a pojistnými podmínkami je výhodnější Hasičská.

> V příloze je návrh smlouvy, kterou uzavře na rok ALT E pro zájemce. V této smlouvě se uvede seznam pojištěných osob. Vlastní plnění pojistných událostí bude vyřizovat už konkrétní pojištěná osoba uvedena v seznamu ve smlouvě s pojišŤovnou. Je možné ještě pojišťovat krátkodobě na 1 týden za 400,-Kč, ale tato smlouva se na krátkodobé pojištění nevztahuje.

> Výhody takto uzavřené smlouvy jsou:

> - množstevní sleva (až 10% dle počtu pojištěných)

> - jednodušší uzavření pojištění pro závodníky - nemusí lítat po pojišťovnách, protože pošlou jenom svoje iniciály mailem a na účet ALT E peníze za pojištění.

> Smlouva se uzavře s platnosti na 1 rok a pak se uvidí, jaké s tím budou zkušenosti.

> ALT E nabízí ostatním lodním třídám možnost se připojit k této smlouvě. Dle počtu pojištěných můžeme získat výšši slevu.

> Pokud budete mít zájem o roční pojištění, tak dejte vědět na cze13502@centrum.cz (Saša Pacek) nejpozději do 20.6.2006, kdy budeme chtít po tomto datumu uzavřít smlouvu. Případné dotazy posílejte na výše uvedený mail, abychom tyto dotazy mohli poslat na pojišťovnu a tak ještě případně zdokonalit znění smlouvy nebo další detaily kolem pojištění.

>

> Prohlašuji, že s Hasičskou vzájemnou pojišťovnou nemám nic společného a tedy nemám z toho ani žádné provize :-) V dnešní době má v ČR jedině tato pojišťovna takový produkt.

> ALT E chce pomáhat svým členům a všem jachtařům.

>

>

> Mějte se bezpečně hezky a bez škod.

>

> Saša

Starší články z kategorie

O víkendu 10.-11. června 2006 se uskutečnil na Lipně pohárový závod pro lodní třídy Evropa, Laser...

Asociace LT Evropa SR a ČR pořádají soustředění pro LT Evropa ve dnech 5.- 9. 7. 2006 na Liptovsk...

Ještě jeden návrat k ISAF World Sailing Games 2006 v Rakousku.

V Bretani byl odstartován nejtvrdší dvojposádkový závod letošní sezóny, MiniFastnet. Poprvé v his...

18 - 31 August 2006, Qingdao, China

Zobrazit všechny články


nahoru