SEMINÁŘ TRENÉRŮ II. A III. TŘÍDY

Antonín Mrzílek | 04.12.2006

V pěkném prostředí Dolní Lomné proběhl seminář trenérů

V pěkném prostředí Dolní Lomné proběhl seminář trenérů na téma, které bylo vloni stanoveno jako nejpotřebnější, METEOROLOGIE.

Sobotní program byl zahájen v půl desáté. Lektorka Alena Zárybnická, která své profesi opravdu rozumí, velmi poutavě seznámila trenéry nejprve s všeobecnými základy. Odpoledne pak došlo na rozbor konkrétních situací, seznámení s webovými stránkami a jejich využití v jachtingu. V neformálním závěru před večeří jsme se dozvěděli i něco málo o plachtařském sportu, kterému paní Alena propadla.

Jura Bělunek zajistil ubytování nedaleko sjezdovky avšak rozmarný podzim udělal čáru přes program a tak trenéři místo večerního lyžování skončili v nedalekém bazénu.

V neděli Petr Kořan představil překlad knihy M. Blackburna - SAIL FIT, na kterém v tomto roce pracoval. Překlad bude po posledních úpravách k dispozici ve formátu PDF zájemcům. Jedná se o knihu předního australského laseristy, který navíc vystudoval fyziologii. Dozvíte se mnoho užitečných rad o fyzické přípravě, technice vyvažování a výživě.

Před obědem představili zástupci SCM Jakub Kozelský a Tonda Mrzílek metodické materiály, které získali na jarním soustředění v Zadaru.

V sobotu po večeři zasedla TMK ČSJ, aby zhodnotila činnost v roce 2006 a připravila úkoly na další sezónu.

Tonda Mrzílek – předseda TMK

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Dne 9.12.2006/sobota/ se sejdou náčelníci HZS nebo jejich zástupci na Lodních sportech v Brně. Z...

Zájemci o školení trenérů III. třídy asi máte letos smůlu

Trenéři, již v pátek končí termín podání přihlášky! Ještě je několik volných míst!

Tři trenéři obdrží titul „TRENÉR ROKU 2006“

Pro zájemce o kvalifikaci Trenér ll. třídy v jachtingu!!

Zobrazit všechny články


nahoru