Pracovní schůzka STK k tvorbě CTL 2014

Dana Dvořáková | 08.10.2013

Vážení předsedové ALT, KSJ a vybraných klubů, tímto si Vás dovoluji pozvat na pracovní schůzku ke tvorbě CTL. Schůzka se uskuteční v sobotu 30. 11. 2013 od 12:00 v budově ČSTV na Strahově

Vážení předsedové ALT, KSJ a vybraných klubů,

tímto si Vás dovoluji pozvat na pracovní schůzku ke tvorbě CTL a řešení dalších problém vzniklých s pořádáním závodů.

Schůzka se uskuteční v sobotu 30.11.2013 od 12:00 v budově ČSTV na Strahově (zasedací místnost č. 209, první patro, vlevo na konci chodby).

Praha 6, Zátopkova 100. Před schůzkou STK proběhne schůzka krajských předsedů a sekretářů. Po schůzce STK bude následovat schůze komise rozhodčích ČSJ.

Večer následuje slavnostní večer ke 120 letům jachtingu v Čechách v kulturním domě na Vinohradech. Lístky na tento večer je možné objednat na sekretariátu ČSJ.

Věřím, že se schůzky zúčastníte a tím napomůžete ke zdárné tvorbě CTL pro rok 2014. Dále si prosím připravte příspěvky do diskuze ohledně toho jak by Vám mohla v práci pomoci STK ČSJ, příp. změna závazných dokumentů ČSJ (zejména Soutěžního řádu, způsobu zpracování výsledků, webu ČSJ a programu Race Control 2014). Zástupce lodních tříd prosím o případné návrhy na úpravu koeficientů jednotlivých závodů, tak jak je definováno Přílohou B Soutěžního řádu ČSJ.

Žádám předsedy lodních tříd o předání návrhu na zařazení závodů do CTL pro rok 2014, jedná se o závody, které vypisuje lodní třída nikoliv KSJ, proto mi prosím zatím neposílejte závody K1 a K2 a ani přebory KSJ.

V tento moment by měl návrh CTL od jednotlivých tříd obsahovat výhradně tyto závody, KSJ zatím žádné návrhy neposílají :

1) MS nebo ME pořádané v ČR K12ms, K10me

2) Mistrovství ČR - K6mr

3) Mezinárodní závod - K5iz

4) Pohár ČR - K4P

5) Regionální pohár Čech K3C + Regionální pohár Moravy K3M

6) Významný závod K3

7) Interpohár

Termín pro předání podkladů je stanoven na 10.11.2013 – 12.00 hod.. Prosím Vás o dodržení tohoto termínu, zjednodušíte mi tím práci a umožníte dostatečnou kontrolu údajů ještě před schůzkou v Praze.

Upozorňuji zástupce lodních tříd, že jejich účast na tomto jednání je důležitá, protože může na tomto jednání dojít ke změně dříve domluvených termínů u pořadatelů a bez účasti zástupce lodní třídy bude pak velmi těžké najít náhradní termíny. Dále opakuji, že účast zástupců lodních tříd je plně hrazena z rozpočtu vysílatele – tedy ALT. Zástupcům STK bude cestovné hrazeno z rozpočtu STK ČSJ. Účastníkům NEBUDE poskytnuto občerstvení.

Vzhledem k nepřehlednosti vypsaných závodů u tzv. Interpoháru bude přiznán koeficient 5ip pouze těm závodů, které budou zařazeny do CTL při její tvorbě. Tzn. že bude dopředu vypsaná na webu mezinárodní pohárová soutěž. Pro nezařazené závody bude postupováno výhradně dle Přílohy B Soutěžního řádu ČSJ. Upozorňuji, že od roku 2012 je možné vypsat závody VPOZ pouze jako samostatný závod bez přítomnosti ostatních lodních tříd ve standardním (s platnou licencí) formátu.

Závod MČR dané lodní třídy bude vypsán pouze za předpokladu, že tato lodní třída v minulém roce vypsala a úspěšně odjela Pohár ČR (min. 3 závody s koef. 4P) a v rámci této pohárové soutěže bylo hodnoceno minimálně 10 lodí. Toto omezení se nevztahuje na závody lodních tříd Team Racing, Team Racing mládeže, Match Racing, Kajutové lodě a Námořní jachting. V případě, že lodní třída neodjela požadovaný počet závodů z důvodu nepřízně počasí, tak toto omezení neplatí.

VV ČSJ může udělit výjimku v odůvodněných případech i z jiného důvodu. Zároveň upozorňuji, že minimální počet lodí pro přiznání koef. K6mr byl zvýšen z původních 5 na 10.

V případě, že jsem zaslal tento mail bývalým funkcionářům ALT či KSJ, tak Vás prosím o předání aktuálním funkcionářům. Předem děkuji.

Na setkání se těší

Mgr. Martin Soušek

Ekonom - účetní ČSJ

Předseda STK ČSJ

Předseda KR KSJ Praha

Roztylské náměstí 2619/46

141 00 Praha 4

GSM : +420 603 445 829

E-mail : sousekm()upcmail.cz

ICQ : 194-721-644

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Rozhodnutí odvolací komise ve věci odvolání k národnímu svazu a žádost o prodloužení lhůty pro po...

Pro zájemce o získání licence II. třídy pořádá v termínech 13. - 15.9 a 20. – 22.9.2013 FTV...

Výzva k zaslání podkladů pro vypsání jednotlivých kategorií na MČR v roce 2013.

VV ČSJ na svém zasedání dne 18.4.2013 schválil úpravu Soutěžního řádu ČSJ (B5), která vyžaduje po...

ve dnech 23. - 24. 3. 2013 proběhlo tradiční jednání komise rozhodčích ČSJ ve Vlašimi

Zobrazit všechny články


nahoru