Pracovní schůzka Brabec, Bezděk, Kraus, Vašík

Radim Vašík | 29.07.2020

v pondělí 27. 7. 2020 od 17 do 20 hod. proběhla za účasti Vaška Brabce, Martina Bezděka, Honzy Krause a Radima Vašíka pracovní schůzka v Brně.


Schůzka byla svolána na žádost Martina Bezděka a Honzy Krause. Za Výkonný výbor ČSJ se schůzky zúčastnili Vašek Brabec a Radim Vašík.

Předmětem schůzky bylo vyjasnění vzájemných vztahů mezi zúčastněnými osobami, zhodnocení proběhlé Valné hromady ČSJ s diskuzí o některých projednávaných bodech a návrh možností vzájemné budoucí spolupráce.

K proběhnuté Valné hromadě ČSJ byly diskutovány a vyjasňovány názory na platnost či neplatnost některých usnesení VH ČSJ a některé formální náležitosti VH ČSJ. V této části nebyla v klíčových otázkách názorová shoda mezi účastníky jednání, zúčastnění členové VV ČSJ se budou některými z podnětů dále zabývat pro budoucí VH ČSJ.

Byla také diskutována vize budoucího uspořádání ČSJ, na které byl v zásadě soulad mezi všemi zúčastněnými. Honza s Martinem nabídli možnost další konzultace nad konkrétními dokumenty, které bude VV ČSJ připravovat v rámci přípravy reorganizace ČSJ.

 

Celá schůzka byla v duchu přátelské a klidné atmosféry.

Závěrem děkuji Honzovi a Martinovi za účast na schůzce, upozornění na některé věci, které je možno provádět lépe a za nabídnutou pomoc konzultací k reorganizaci ČSJ, kterou rádi využijeme.

 

 

Zapsal: Radim Vašík

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Středa, 15. července 2020, 12:00 - online jednání přes Microsoft Teams

V Praze na Strahově se v neděli 28. června za účasti zástupců klubů, asociací lodních tříd i k...

Český svaz jachtingu vypisuje výběrové řízení na pozici: Trenér Sportovního střediska ...

Čtvrtek, 11. června 2020, 12:00 - online jednání přes Microsoft Teams

Pátek, 14. května 2020, 12:00 - online jednání přes Microsoft Teams

Zobrazit všechny články


nahoru