POZVÁNKA NA FOR BOAT

Eva Skořepová | 07.02.2019

Od 8. do 10. března se na výstavišti v pražských Letňanech opět uskuteční specializovaná výstava lodí FOR BOAT.
 


 


Celé výstaviště letos obsadí veletrhy FOR BOAT a FOR CARAVAN, nebude chybět ani cestovatelský festival Kolem světa.
 
Čekají na vás tři haly nabité motorovými čluny, plachetnicemi, jachtami, skútry nebo surfy. V hale 6 najdete opět stánek Českého svazu jachtingu a obří bazén, kde si bude možné vyzkoušet různé vodní sporty včetně plachetnic Optimist nebo RS Tera.Na mole u bazénu bude dvakrát denně probíhat i módní přehlídka jachtařského oblečení. Představena bude celá závodní řada Gill Race: 
- oblečení do teplého počasí – šortky, lycra, brýle a kšiltovky, 
- oblečení Gill inshorevhodné na charter a na jezera,
- oblečení Gill offshore, oblečení do těžších podmínek včetně úplné novinky pro rok 2019 Gill OS24.
Dále oblečení značky Henri Lloyd offshore, nepromokavé tašky a batohy včetně nových barev pro rok 2019, nebude chybět ani oblečení pro okruhový jachting a móda značky Slam.
 


Na stánku Českého svazu jachtingu se představí i další lodní třídy, například 29er, 420, Flying Dutchman, BIC Techno 293 či několik lodí z produkce RS – RS Feva, skif RS 700, RS 500,, která bude mít letos v létě mistrovství světa na Lipně,RS Aero, a z produkce Devoti Sailing – Optimist, Icon nebo Nautica. Nebude chybět také oblíbený simulátor, na němž si mohou jachting na suchu na plachetnici RS Tera vyzkoušet všechny příchozí děti.
 

 


Na veletrhu můžete potkat také naše reprezentanty. Slavnostního zahájení veletrhu se v pátek 8. března 2019 od 10 hodin zúčastní také juniorský mistr světa Ondřej Teplý, který usiluje o kvalifikaci na olympiádu v Tokiu. Chybět nebudou ani další olympijské naděje Dominika Vaďurová a Sára Tkadlecová. Představí se i jachtař David Křížek.
 
Letňanské výstaviště nabídne kompletní přehlídku od oblečení a doplňků pro vodní sporty přes motorové čluny, lodě, plachetnice a vodní skútry až po luxusní jachty. K vidění bude pestrá nabídka firem Marine, Česká lodní doprava, Wavy boats, Dock Marine, Ral vodní skútry, Yamaha Motor a mnohých dalších. Chcete-li na veletrhu koupit loď, porozhlédnout se můžete i v oblíbeném bazaru lodí. O své zkušenosti a zážitky se podělí Vodní záchranná služba, která i letos přiveze záchranářskou loď a auto, do kterých bude možnost nahlédnout.
 
I v letošním roce doplní dvojici veletrhů FOR CARAVAN a FOR BOAT cestovatelský festival Kolem světa. Ve čtyřech přednáškových sálech se během víkendu 9. a 10. března představí téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů či poutníků. Vystoupí například Marek Balicki, záchranář, který během své roční cesty kolem světa postavil na Filipínách loď a objel s ní několik filipínských ostrovů. Program obohatí i umělecká vystoupení tanečníků z několika zemí světa, na své si přijdou také vaše chuťové pohárky.
 
 
Odbornými partnery výstavy jsou stejně jako vloni Asociace lodního průmyslu a Český svaz jachtingu, mezi mediální partnery patří i časopis YACHT.
 
 
Volné vstupenky mohli všichni členové Českého svazu jachtingu i jejich přátelé získat do 4. 3. na:
 
http://forboat.cz/vystavovatel/voucher?v=4305366f8ba15ec43268694af01ef22c
 
Nyní to již bohužel nejde. Vstupenky se dají koupit na místě. Více na www.forboat.cz

Přílohy ke stažení

  plan_vystaviste_2019.pdf (373K)
  program_bazen.docx (14K)

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Legendární trenér Václav Drbohlav byl v pondělí 28. 1. uveden in memoriam do Síně slávy Unie p...

Již téměř padesát let se schází druhou únorovou sobotu vyznavači  námořního jachtingu v Libštá...

Ahoj Jachtaři, i na nás padly Vánoce a jejich přípravy. Před pár dny jsme si letošní sez...

Jachtklub Lázně Toušeň si dovoluje pozvat všechny cadeťáky, dvackaře a fireba...

Premiéra reportáže z 22. České námořní rallye bude odvysílána zítra, tzn. ve středu 5. 12. v p...

Zobrazit všechny články


nahoru