Pozvánka na CZECH WINDSURFER & FOIL CUP 2021

Eva Skořepová | 10.07.2021

2. ročník regaty se bude konat v novém stylu 10.–12. 9. 2021 na Lipně v Černé v Pošumaví.
Máme pro vás připraveny čtyři dny plné sportu, zážitků na retro i novinkách windsurfingu!



Program

čtvrtek 9. 9. výdej WS prken, dobrovolný trénink, večer WS tréning party
pátek 10. 9. registrace závodníků do 10.00, od 12.00 okruh. rozjížďky/marathon, večer raut + opening party Windypoint
sobota 12. 9. okruhové rozjížďky/marathon, večer raut, retro party Windypoint 
neděle 13. 9. okruhové rozjížďky/freestyle, 15.00 vyhlášení vítězů, vrácení prken 

Závodit se bude na různých typech tratí, okruhové rozjížďky a Marathon (čas cca 1,5 hodiny, společný rabit start), třídy WS a Foil se budou na vodě střídat tak, aby se mohli zájemci účastnit obou závodů, přesný počet rozjížděk bude upřesněn ve vypsání. V případě zájmu se uskuteční freestyle. 
 

 

PROČ MÁTE ZNOVU PŘIJET NA WINDSURFER & FOIL REGATU?

V loňském roce jsem si splnil sen uspořádat závody na retro závodním stroji Windsurfer LT. Z mého pohledu se tato akce více než podařila, a i díky ní jsem se po mnoha letech potkal se spoustou kamarádů a přátel od vody. Nakonec jsme i bojovali v rámci vyhlášení nejlepšího jachtaře za rok 2020 o vítězství v kategorii Akce roku. Zpětně také musím uznat, že nám všem držel palce surfařský pánbůh, protože jsme měli velké štěstí, neb za pár týdnů bylo zase vše uzavřeno kvůli covidu. Tento rok se i z tohoto důvodu ohlašuji s lehkým zpožděním, ale zase mám pro vás připravenou novinku, a to že dáme dohromady jak počátky, tak nejmodernější trend windsurfingu, což je bezpochyby foil. Proto jsme společně s Vaškem Brabcem vymysleli koncept, kdy tyto dvě generačně odlišná prkna můžou spolu krásně fungovat a doplňovat se. Tentokrát jsme se posunuli i o kousek dál s místem, kde se vše bude odehrávat, protože pořadatel a garant závodu bude YC Černá, za což jim i touto cestou děkuji. Nicméně se nemusíte bát, že ošidíme společenskou část této akce, takže v pátek i v sobotu bude pro vás připravena bohatá večeře a následně se samozřejmě přesuneme do ikonického Windypointu, ten prostě k naší akci neodmyslitelně patří, a to platí i pro ty co chtějí jenom pokecat o starých časech.  

Takže díky všem co znovu či nově přijedou a těším se na Lipně na viděnou.

Kuchťa 

 

 

Pronájem Windsurferu LT (WS)

 

Pro všechny závodníky bude k dispozici 40 téměř nových kompletů Windsurferů LT (prkno + oplachtění), které budou k pronájmu na tento závod. Po závodě je možno odkoupit komplet za zvýhodněnou cenu 1 650 EUR. Foilové vybavení není možno pronajmout.

 

Cena pronájmu WS - charter
Cena pronájmu na 4 dny (9.–12. 9.) pro dospělé je 6 800 Kč (270 EUR) a pro juniory 6 300 Kč (250 EUR), v této ceně je zahrnuto půjčovné, pojištění, doprava a jednorázová registrace závodníka u Windsurferclass - IWCA (20 EUR).

 

Závodníci, kteří se registrují a uhradí charter nejpozději do 1. 8. 2021 mohou uplatnit sponzorský paket "all inclusive", ve kterém je zahrnuto i startovné, a to vše za zvýhodněnou cenu 7 800 Kč (junioři U19 a mladší 7 000 Kč).


Možnost rezervací pronájmu bude ukončena k 15. 8. 2021, a to vzhledem k omezenému počtu Windsurferů a smluvním podmínkám charteru.

 

 

Startovné pro WS a FUN foil

Cena startovného je pro všechny účastníky 1 500 Kč/60 EUR  (junioři 1 200 Kč/50 EUR) a hradí se pořadateli – YC Černá, kdy je možno zaplatit online zde: https://www.sailing.cz/prihlasky/211323

 

V ceně je zahrnuto místo pro karavan či stan v areálu loděnice a dva večerní rauty (pátek, sobota). V případě účasti v obou lodních třídách se startovné nenavyšuje. V ceně není závodní licence (možno koupit na místě za 100 Kč).
 
REGISTRACE zde:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYmAFY35etts-XudOwCclWYiX2CKHJdUv8elXj_Bxsa36r6A/viewform

 

do 1.8. je možnost využít zvýhodněný paket "all inclusive" 


Více: https://www.czechwindsurfer.cz

 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Regata ERSTE PREMIER TROPHY se odjela na konci května v Chorvatsku. Byla tradičně dobře obsaze...

Další ročník letního jachtařského celotýdenního soustředění pro začínající i pokročilé jachtař...

Srdečně vás zveme na Oldschool Windsurfing Cup – setkání starých windsurfů a zralých windsurfa...

Další ročník letního jachtařského celotýdenního soustředění pro začínající i pokročilé jachtař...

Dnes, ve středu 12. května v 10.30, přesně 150 dní před startem, byl zahájen příjem přihlášek ...

Zobrazit všechny články


nahoru