Podpořte Výzvu českých sportovců poslancům Parlamentu ČR

Dana Dvořáková | 07.10.2011

Vážení sportovní přátelé a příznivci, milí kolegové, obracíme se na Vás v souvislosti s kampaní Hvězdy nepadají z nebe, která začala právě v těchto dnech a která je nesmírně důležitá pro další existenci českého sportu – zejména toho mládežnického.

Poslanci Parlamentu ČR v měsíci říjnu rozhodují o příští podobě financování sportu a v návrhu zákona, který se dotýká zdanění loterijních společností a prošel už prvním čtením, nemá sport svou samostatnou kapitolu. Hrozí, že tak reálně přijde o 2,2 miliardy korun, které by chyběly zejména mládežnickým oddílům a malým jednotám.

Prosíme, podpořte „Výzvu českých sportovců poslancům Parlamentu ČR“, kterou naleznete na http://www.hvezdynepadajiznebe.cz/cs/o_co_jde#content

Jak na to?

Výzvu je možné podpořit prostřednictvím webových stránek www.hvezdynepadajiznebe.cz. Hned na úvodní stránce se objeví Výzva a barevně označené tlačítko, které umožňuje odeslání elektronické pohlednice do parlamentu. Po kliknutí se objeví jen stručné údaje na vyplnění (jméno, jednota, resp. klub) a při zadání adresy si může odesílatel vybrat kraj, jehož poslance chce oslovit. Není třeba vybírat konkrétního poslance - tuto pohlednici obdrží všichni poslanci z daného regionu. Současně počitadlo zaregistruje odeslaný příspěvek.

Podpořit kampaň můžete i přes Facebook. Staňte se Přáteli profilu http://www.facebook.com/hvezdy

Starší články z kategorie Sekretariát ČSJ

Se zármutkem oznamujeme, že dne 14.9 . 2011 ve věku 83 let nás navždy opustil dlouholetý rozhodčí...

V neděli ve věku 84 let navždy odešel Oldřich Vintiška, zakladatel a kapitán české flotily třídy ...

24. - 26. srpna 2011

4. - 8. července 2011

23. - 24. června 2011

Zobrazit všechny články


nahoru