PF 2019 od týmu GIULIA

Eva Skořepová | 27.12.2018

Ahoj Jachtaři,
i na nás padly Vánoce a jejich přípravy. Před pár dny jsme si letošní sezónu připomněli v úzkém kruhu týmu s vynikající večeří, kterou připravil náš Rudolf.



Blahopřejeme všem jachtařům k jejich úspěchům v sezóně 2018 a přejeme hodně štěstí v roce příštím. Čeká nás Mistrovství světa, kam míří i další české posádky Tři Sestry a HEBE. Jako suchozemci se budeme i v nadcházející sezóně snažit o úspěch v námořním jachtingu a hlavně nasbírat další velkou porci zkušeností pro naše děti v Giulia Kids. Chci poděkovat posádce, kde se sešli různí lidé se společným cílem uspět mezi nejlepšími. Velké Díky patří všem našim podporovatelům, kteří nám pomáhají sledováním FB stránek, materiálně Pikatec, LANEX, Compotech a nebo finančně Redside, Lowland, Chata Výrovka. Letos jsme si diky tomu dojeli pro  tituly Vicemistrů Evropy, Chorvatska a Mistrů ČR. S přáním hezkých Vánoc a nashledounou v roce novém
 

 


Tým Giulia.
Jan Johan Hirnšal, Rudolf Vřešťál, Tomáš Zima, Jakub Liška, Milan Ptáčník, Michal Hrabálek, Christian Binder, Jan Dvořák, Kamil Jirounek, Martin Jarombek, Alena Kunicová, Richard Strapko, Pavel Hirnšal, Petr Stejskal, Alexandr Sadílek, Pavel Stařičný, Jan Sedláček, Ondřej Čech a další..

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Jachtklub Lázně Toušeň si dovoluje pozvat všechny cadeťáky, dvackaře a fireba...

Premiéra reportáže z 22. České námořní rallye bude odvysílána zítra, tzn. ve středu 5. 12. v p...

Přihlaste se na Jachtařské akademii k rozšíření kvalifikace na trenéra jachtingu II. třídy -– ...

1. prosince 2018 od 10:00,  YC Lokomotiva Plzeň, U Velkého rybníka 980 

V italském Anziu se konalo soustředění Sportovního centra mládeže lodní třídy 29er. Akce se zú...

Zobrazit všechny články


nahoru