PÁLAVSKÁ REGATA 2007

Dana Dvořáková | 07.03.2007

Nové Mlýny – Pavlov, 4.-6.5.2007, YC Dyje Břeclav Mezinárodní závod – koeficient 5 Pohárový závod ČR Vypsané třídy: Laser Standard, Laser Radial, Evropa, Finn, 420, 470

PÁLAVSKÁ REGATA 2007

Nové Mlýny – Pavlov, 4.-6.5.2007, YC Dyje Břeclav

Mezinárodní závod – koeficient 5

Pohárový závod ČR

Vypsané třídy: Laser Standard, Laser Radial, Evropa, Finn, 420, 470

http://www.palavska.com

Vážené jachtařky a Vážení jachtaři,

rád bych Vás touto cestou co nejsrdečněji pozval první květnový víkend na jižní Moravu, kde se na Novomlýnské nádrži uskuteční tradiční Pálavská regata.

Všichni pořadatelé udělají maximum pro to, aby regata patřila mezi největší a nejkrásnější jachtařské závody v letošní sezóně, a abyste na čas strávený na Pálavské regatě dlouho a v dobrém vzpomínali.

Nezbytným předpokladem pro úspěch regaty je účast závodníků. Tímto Vás velice žádám o pomoc při propagaci regaty. Pokud budete mít možnost udělat reklamu regatě u dalších našich i zahraničních účastníků, budu Vám za ni nesmírně vděčný.

Druhým předpokladem je důstojná organizace. Pořadatelé se budou snažit v rámci svých možností o co nejkvalitnější regatu ve všech směrech. Proto budeme rádi i za pomoc při organizaci regaty, finanční podporu, darování cen pro vítěze či mediální propagaci.

Třetím předpokladem krásné regaty je příznivé počasí. Věřím, že se sejdeme na rozbouřené hladině Novomlýnské regatě ve slunečně jarním počasí!!!

Závěrem upozorňuji na tradiční přihlašování přes internet (www.palavska.com), které má za následek výrazně nižší startovné. Možnost tohoto přihlašovaní již probíhá a končí 29.dubna 2007.

Veškeré další informace můžete průběžně sledovat na stránkách regaty www.palavska.com.

Závodnice a závodníci, JSTE ZVÁNI.

S pozdravem

Zdeněk Chlup

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Good Luck Beijing -- 2007 Qingdao International Regatta 9-24 August 2007, Qingdao, China

25th – 31st March 2007

Tisková zpráva a vyhlášení Slapského poháru 2007

9-24 August 2007, Qingdao, China

Pozvánka na závody k nejbližším sousedům.

Zobrazit všechny články


nahoru