On-line přednáška – Vasilij Žbogar: Jak se dostat až k olympijským medailím

Eva Skořepová | 05.02.2021

Trenéři a závodníci nenechte si ujít jedinečnou příležitost! Vasil Žbogar bude mít jako partnera v pražském studiu Martina Trčku. Bude to jistě skvělá motivační přednáška dvou olympioniků. 


 

Motivační přednáška slovinského olympionika pro závodníky, rodiče a širokou veřejnost o jeho osmileté cestě ke zlatu. Z pražského studia on-line přednášku moderuje a překládá český dvojnásobný olympionik Martin Trčka. Jedinečná příležitost, dozvědět se více o tom, jak se jachting posunul za posledních 20 let!

 


Vasilij Žbogar je slovinský jachtař, který se účastnil pěti olympijských her, ze kterých má celkem tři cenné kovy, dvě stříbrné medaile a jednu bronzovou. Zároveň je dvojnásobným mistrem Evropy v lodní třídě Laser a Finn. Vasco začínal v osmi letech na lodní třídě Optimist, poté přešel na lodní třídu Laser a dále následovala třída Finn. Mezi další úspěchy patří vítězství na Mediterranean games v roce 2005. Na olympijských hrách v Riu de Janeiro se stal slovinským vlajkonošem na zahajovacím ceremoniálu her. Velkým úspěchem bylo i to, že byl skipperem v americkém poháru v týmu Green.com.

 

Největší úspěchy:

2003 ME Laser 1. místo

2004 OH Atheny Laser 3. místo

2008 OH Peking Laser 2. místo

2012 ME Finn 1. místo

2016 OH Rio de Janeiro Finn 2. místo

 

Cena jedné přednášky je 300 Kč včetně DPH. Pokud máte licenci ČSJ, anebo vlastníte voucher od Zdenála Sünderhaufa, máte vstup zdarma a můžete se přihlásit na http://www.jacht-akademie.cz/aktivity/

 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Online přednáška Mariána Jelínka proběhne 19. 1. 2021 od 18 do 20 hodin online.

Vyhlášení ankety Jachtař roku 2020 proběhne v přímém přenosu v celoplošné televizi Sport5 v po...

Premiéru 15minutové televizní reportáže z 24. ČNR odvysílá Česká televize na programu ČT SPORT...

On-line přednášky Jachtařské akademie proběhnou vždy v úterý od 18 hodin a budou trvat cca 2 h...

Navzdory pandemii připravují organizátoři v čele s Jardou Berntem 51. Libštátské setkání v obv...

Zobrazit všechny články


nahoru