Nábor nových jachtařů lodní třídy 29er

Dana Dvořáková | 04.09.2019

Oslovujeme všechny mladé perspektivní jachtaře, kteří mají nasazení a chuť se jachtařsky posouvat kupředu, aby se vyplněním formuláře (https://www.czech29er.cz/kontakt/) ucházeli o zařazení do Sportovního centra mládeže a přidělení svazové plachetnice 29er.

 


Ideální věk pro přechod je 14 let. Zkušenosti z dvouposádkové plachetnice vítány (práce s kosatkou, genakrem, komunikace), ale nejsou podmínkou. Pokud nemáte kormidelníka, nebo kosatníka, pak stejně napište a můžeme se pokusit sestavit optimální dvojici. Na koho loď nezbude, tomu rádi pomůžeme s nákupem starší konkurenceschopné plachetnice (75 - 90 tis. Kč). 
Předpokladem je chuť závodit v moderní třídě. Olympijské ambice jsou vítány, ale nejsou vzhledem k věku podmínkou.

 

 

 

 


Naučíme vás závodit na skvělé plachetnici, která z vás udělá výborné taktiky nejen na stoupačku, ale naučíte se i složitost soubojů na zadní genakrové kurzy. Navíc se začleníte do výborné party (závodníků i rodičů).


Výběr kandidátů na přidělení lodí a závodníků do Sportovního centra mládeže provede trenér ALT 29er a SCM ve spolupráci se závodníky a dalšími trenéry. Návrh pak předloží Výkonnému výboru ČSJ ke schválení. 


Termín na vyplnění dotazníků je do 23. září 2019.

 

Tak neváhejte a přidejte se k nám. Těšíme se na vás.


 

 

 

 

Za ALT 29er David Křížek

Starší články z kategorie Sekretariát ČSJ

29. 8. -  30. 8. 2019

Parte naleznete v příloze

1. 7. -  4. 7. 2019

Filharmonik kontrabasista a znalec středověké liturgické hudby, přivedl překvapivě k jachtingu...

23. 5. - 26. 5. 2019

Zobrazit všechny články


nahoru