Jachting na veletrhu For Boat

Eva Skořepová | 24.02.2020

Přijďte si od 13. do 15. března prohlédnout prezentaci závodních plachetnic na stánek Českého svazu jachtingu na výstavě lodí FOR BOAT v pražských Letňanech! Děti se mohou svézt na plachetnicích tříd Optimist a RS Tera a na windsurfingu.



 
 V hale 6 bude opět napuštěn velký bazén a na něm poplují dětské plachetnice Optimist a RS Tera, juniorské windsurfy BIC Techno 293 a paddleboardy. Všichni příchozí se mohou na těchto plavidlech na výstavě svézt. Vítr zajistí několik velkých větráků.

 

 


 
K dispozici pro návštěvníky bude opět také oblíbený trenažér, na němž si mohou jachting na suchu na plachetnici RS Tera vyzkoušet všechny příchozí děti. Pro dospělé budou připraveny trenažéry, na nichž si budou moci vyzkoušet vyvažování.

 


 
Na stánku Českého svazu jachtingu se představí i další lodní třídy. Nejmenší je Optimist pro děti od 6 do 15 let, dvouposádkový Cadet pro děti od 6 do 17 let, dvouposádková RS Feva ideální pro mládež od 12 let, nebo Laser, na němž se dá podle velikosti zvolené plachty závodit od dětství až do dospělosti třeba na olympiádě. Nebudou chybět ani další v ČR populární plachetnice pro děti i dospělé – například 420, RS Aero, RS Vareo,akční skif RS700, dvouposádková RS500 či rekreační RS Quest. Představí se také plachetnice třídy 2.4mR vhodná jak pro zdravé, tak pro handicapované jachtaře. Ve vstupní hale 2 bude vystavena premiérově v České republice plachetnice Lago 26. Na mole u bazénu budou probíhat módní přehlídky funkčního jachtařského oblečení značek Gill a Henri Lloyd.

 


 
Tak neváhejte a přijďte se podívat! Vstupenky zdarma si stáhnete po přihlášení na stránky ČSJ zde:

https://www.sailing.cz/for-boat


 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Dovoluji si vás srdečně pozvat na 20. nočník novodobé Pálavské regaty do malebného prostředí p...

6. ročník akce Díky, trenére začíná. Nominujte své oblíbené trenéry.

Novou námořní regatu pro české jachtaře v Chorvatsku připravila firma TPS Centrum, pořadatel M...

Připomínáme, že v sobotu 8. února se v Libštátě uskuteční jubilejní padesáté setkání jachtařů....

Zajímavé jachtařské přednášky určené jak zkušeným jachtařům, tak široké jachtařské veřejnosti ...

Zobrazit všechny články


nahoru