Jachtařinka 2019 v Kroměříži - Pozvánka pro Optimisty, Propozice, Přihláška

Dana Dvořáková | 10.06.2019

Další ročník letního jachtařského soustředění pro mladé začínající i pokročilé jachtaře je organizován v prostorách Jachetního klubu v Kroměříži v termínu 29.07.- 02.08.2019.


Prázdninová akce bude zaměřena na výuku jachtingu zábavnou formou na takzvaném „Bagráku“ v Kroměříži, v přátelském prostředí místního jachetního klubu. O mladé jachtaře se bude starat zkušený tým trenérů s licencí, který se dětem věnuje již několik let.

 

Začínající děti se zde naučí ovládat malou plachetnici třídy Optimist, budou seznámeni se základními pravidly pro plavbu na vodě, vlajkovým kódem, vodáckými uzly a s dalšími dovednostmi.

 

Pro pokročilé mladé jachtaře bude připraven oddělený trénink na vodě, kde budou děti pilovat techniku jízdy, obraty, ale také taktiku při závodě, starty a další.

 

Součástí sportovní akce bude malý závod, kde si děti vyzkouší průběh jachtařského závodu a získají zkušenosti do dalších větších závodů.

 

Samozřejmě se děti nebudou věnovat jen jachtingu, ale i další sportovní a herní činnosti (např. fotbal, basketbal, vybíjená, překážkový běh, vědomostní závod a další).

 

Ubytování bude pro děti zajištěno ve vlastních stanech, v případě nepohody v klubovně jachetního klubu. Průběžné stravování bude poskytnuto přes místní kuchyni, hlavní stravování pak v nedaleké restauraci.

 

CENA sportovní akce je 2.500, - Kč (člen klubu), 3.150, - Kč (nečlen klubu). V případě poskytnutí dotace ZLK bude poměrná část nákladů rodičům sanována. V ceně je zahrnuta Strava, Pitný režim, Ubytování, Trenéři a personál, Provoz člunu, Bóje, Vlajková signalizace, Pohonné hmoty, Drobný spotřební materiál, Věcné ceny pro účastníky závodu.

 

Přihlášky zasílejte do 19.06.2019 na mail: lodnisportykromeriz@gmail.com, poté obdržíte další propozice. Veškeré dotazy Vám odpoví Miroslav Holotík, tel.: 720472632.

 

V příloze naleznete přihlášku a ostatní důležité doklady.

 

Těšíme se na Vaše děti,                                 

 

Jachetní klub v Kroměříži

                                                                                  

Miroslav Holotík, předseda klubu

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

15.06 – 16. 06. 2019, Nechranická přehrada, Vikletice – loděnice YCN. V lodních třídách L47, L...

8. - 9. 6. 2019, na rybníku Regent u Mariánských Lázní. Přijeďte si zazávodit, pobavit se, zav...

1. - 2. 6. 2019, Hlučínská štěrkovna

15. – 16. 6. 2019, Klub jachtingu Těrlicko

08.06. – 09.06.2019, Lipno Černá v Pošumaví, JK Černá v Pošumaví. CTL 191306,...

Zobrazit všechny články


nahoru