Pozvánka na HENEKEN CUP 2021

Dana Dvořáková | 02.08.2021

Přihlaste se na mezinárodní mistrovství Slovenska v námořním jachtingu – HENEKEN Cup! Senioři budou závodit na  Firstech 45 a juniorské posádky na Firstech 35.




„Heineken Cup Je jedinečnou príležitosťou si na mori overiť svoje jachtárske schopnosti a zručnosti v tímoch. Lode First 45 a First 35, ktoré boli vyvinuté v spolupráci s Farr Yacht Design, sú špeciálne vybavené na športové podujatia.

 

Loď má tri priestranné kajuty a salónik, čím je určená pre 6-8 člennú posádku. Plnohodnotný športový zážitok umocňuje kvalitná výbava Harken, 3 radiálne plachty a špičkový spinnaker s karbónovým pňom.

 

HENEKEN Cup bude vyvrcholením sezóny 2020 v lodných triedach First 35 a First4 5 one design s medzinárodnou účasťou. Kvalitu a vysokú úroveň profesionality zaručuje jeden z najlepších chorvátskych rozhodcov a celý tím skúsených usporiadateľov. Technickú okamžitú dennú podporu zabezpečí prenajímateľ lodí spoločnosť Sailing Forever po celú dobu regaty.cOdmenou budú nielen krásne ceny, ale aj nezabudnuteľný zážitok
z jedinečného veľkolepého podujatia.

 

Pro juniorské posádky je tu unikátny projekt organizovania regaty HENEKEN Cup juniorských Medzinárodných majstrovstiev SR v lodnej triede F35 na Jadranskom mori.
Odmenou budú nielen krásne ceny, ale aj nezabudnuteľný zážitok z jedinečného veľkolepého podujatia. Sme tu pre vás a sme pripravení splniť všetky vaše očakávania,“ uvádějí organizátoři regaty.

 

Pozvánku a vypsání závodu naleznete v příloze.

Starší články z kategorie Závody

Od 23. do 30. 7. se v německém letovisku Travemünde uskutečnilo ME mládeže v lodní třídě ILCA ...

INTEGRA 2021 Czech Slalom Championship ve Viganji je minulostí. Závodu se zúčastnilo 38 závodn...

Sourozenecká dvojice Michaela Pavlišová na kormidle a Marek Pavliš na kosatce z YC Kovářov zís...

Od 12. 7. se v italské Gizzerii jelo juniorské mistrovství světa do 19 let v nové olympijské t...

Nejstarší dálkový závod jachtařů letos oslavil již 56.ročník od svého založení.

Zobrazit všechny články


nahoru