Faktura za závodní licence Českého svazu jachtingu 2008

Martin Soušek | 22.07.2008

Informace pro předsedy sdružených klubů, lodních tříd a asociací....

Vážení předsedové,

vzhledem k tomu, že se množí dotazy na vyúčtování poplatků za závodní licence pro rok 2008, tak se zde pokusím upřesnit postup, který bude pro tento rok použit.

Konference ČSJ potvrdila v lednu 2008 členské příspěvky ve výši 300,-- Kč za dospělého závodícího člena a 100,-- Kč za závodícího člena z řad mládeže.

Koncem roku, po uzavření databáze výsledků bude vypočtena výše příspěvků jednotlivých klubů a dalších sdružených subjektů. Na vypočtenou částku zašle ČSJ fakturu ve které jsou odečteny případné zálohy zaplacené kluby v průběhu roku 2008 nebo minulých let.

Do faktury budou zahrnuti všichni závodící členové jednotlivých subjektů, tzn. stačí, aby se v roce 2008 závodník přihlásil pouze k jednomu závodu prostřednictvím svého registračního čísla a hned se stává "platícím" členem.

V případě, že Váš člen na Veřejně přístupném a otevřeném závodě uvede do přihlášky k závodu svoje registrační číslo, tak je považován za platícího člena. Pokud tedy závodník nechce za licenci platit musí v přihláškách uvědět místo klubu administrativní kód 8888 .

Zároveň žádám předsedy o kontrolu prozatím evidované aktivity závodníků, kterou můžete prověřit pomocí webu ČSJ - Žebříček - Pořadí závodníků celkem - Reg.č. (zadat pouze první 4 znaky reg.čísla - označení klubu). V přehledu vidíte všechny "platící" závodníky. Prosím o jejich kontrolu. V případě nesrovnalostí mě prosím kontaktujte jedním z níže uvedených způsobů.

Mgr. Martin Soušek

Ekonom - účetní ČSJ

sousekm@mistral.cz

GSM : 603 445 829

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Čtvrtek 17. června 2008, YC CERE

V příloze naleznete rozdělení účelového příspěvku na MS/ME pro rok 2008

Čtvrtek 15. května 2008, YC CERE

Čtvrtek 17. dubna 2008, YC CERE

Čtvrtek 20. března 2008, YC CERE

Zobrazit všechny články


nahoru