Dva trenéři jachtingu mezi šestnáctkou nejlepších

Eva Skořepová | 25.06.2020

Top 16 trenérů mládeže je na světě: Jsou mezi nimi trenéři hokeje, mažoretek a také jachtingu!


Hotovo, vybráno! Seznam Top 16 šestého ročníku akce Díky, trenére je odtajněn. Kandidáti na titul Trenér mládeže 2020 pocházejí ze všech možných koutů České republiky a také z Anglie. Zastoupeny jsou ty nejpopulárnější, ale také méně známé sporty. A co je nejdůležitější jsou mezi nimi také Pavel Schwarz trenér Optimistů z Českého Yacht Klubu a Michal Kučera z TJ Lanškroun.

 

 

 

Pavel Schearz, Český Yacht Klub,  a Michal Kučera, TJ Lanškroun

 

 
Po všech kolech hodnocení a velmi těžkém rozhodování bylo vybráno 16 zástupců trenérů mládeže, kteří mají šanci si to rozdat o titul Trenér mládeže 2020. Postup jednotlivých trenérů do dalších bojů samozřejmě nestojí jen na jejich zaslaných materiálech. Trenéři byli postupně ověřováni. „Všichni letošní postupující trenéři, i ti kteří již byli v širším výběru, jsou těmi správnými reprezentanty trenérů dětí a mládeže. Jejich práce je nedocenitelná, tímto projektem se snažíme na ni upozornit,“ říká za celý tým Díky trenére Petr Rydl, hlavní organizátor akce.


Na postupující trenéry a trenérky se přijede podívat štáb Díky, trenére. Nahraje si jejich trénink a udělá s nimi přátelský rozhovor. Z natočených materiálů budou připraveny medailonky každého trenéra, které budou vycházet v průběhu léta. Začátkem října bude vybrána porotou finálová osmička nejlepších, která se 8. listopadu potká v Praze v boji o titul na Dnu trenérů mládeže. To bude jako v předchozích ročnících především oslava dětského trénování. Hrát se bude o ceny za 195 000 Kč. Sportovně-společenská akce Díky, trenére funguje již šestým rokem opět za podpory finanční skupiny ČSOB, Nadace ČEZ a komunikační skupiny Konektor.
Více na www.dikytrenere.cz

 

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Máte platný průkaz Vůdce malého plavidla vydaný do 31. prosince 2014? Nezapomeňte si ho do kon...

Poslední květnový víkend se za velmi proměnlivého počasí konalo pod vedením Michala Kučery (tr...

Český svaz jachtingu jakožto národní sportovní autorita („member national authority“) je člene...

Usnesení komise HZS ČSJ k automatickému prodloužení mandátů členů HZS v souvislosti s pandemií...

Ministerstvo zdravotnictví vydalo 6. 4. 2020 mimořádné opatření k omezení pohybu osob k ochran...

Zobrazit všechny články


nahoru