Díky, trenére – přijďte fandit!

Eva Skořepová | 20.09.2021

Přijďte na Den trenérů mládeže podpořit Pavla Schwarze, který je ve finálové osmičce akce Díky, trenére!


Předseda Českého Yacht Klubu a hlavní trenér Optimistů tohoto pražského klubu postoupil do finále akce Díky, trenére.

 

 

Přijďte podpořit pavla schwarze!  Vstup na akci je zdarma!

 


 
Už se to blíží… Finále projektu Díky, trenére se po roční pauze uskuteční opět v Praze. A to v sobotu 25. září od 13 hodin v hale na Podvinném mlýně. Pozor – zde se nefandí týmům, jednotlivcům, dvojicím… Ale trenérkám a trenérům mládeže.

Během finálového Dne trenérů mládeže vystoupí kapela, na autogramiádu dorazí Jakub Kohák a diváci budou mít šanci vyhrát vouchery do sportovního obchodu.

 

V základní nominaci bylo přes 300 trenérů z různých sportovních odvětví. Následoval výběr 32 kandidátů a poté vznikla semifinálová TOP 16. Za šestnáctkou nejlepších vyrazil štáb Díky, trenére, který absolvoval mnoho cest a zajímavých návštěv s mořem zážitků. Štáb v čele s Davidem Nejedlým se s každým trenérem v průběhu třech měsíců seznámil, pogratuloval za postup mezi Top 16 vybraných trenérů mládeže z celé republiky a zúčastnil se tréninku s dětmi.
 
Na základě získaných poznatků vybíral štáb spolu se sportovními odborníky finálovou osmičku. Kvalita celé TOP 16 byla opravdu vysoká. S výběrem pomohla i finálová porota, ve které zasedl například Marian Jelínek, Natalie Hejková a jako již tradičně i úřadující vítěz, kterým je stále David Vinš, trenér hokejistů z Vimperka.
 

 


 
Den trenérů mládeže


Jde o zábavu, prestiž, ale také o titul Trenéra mládeže 2020. Loňský ročník se nemohl konat dle původního plánu, nyní už snad akce proběhne. Princip soutěže zůstane stejný – před porotou ukážou svoji práci trenérky a trenéři, kteří se dostali do TOP 8. Cílem je předvést porotě sestavené ze sportovních odborníků co nejatraktivnější a nejzábavnější cvičení. Porota poté vybere TOP 4. Ve hře je přes 200 000 Kč. Každý z trenérů si odnese minimálně 10 000 Kč, nejlepší čtyři pak budou bojovat o dalších 140 000 Kč. Vyhlášen bude také Trenér sympaťák. Zaměstnanci skupiny ČSOB zvolí toho nejsympatičtějšího, vítěz bude oceněn na finálovém dnu finanční odměnou ve výši 15 000 Kč. Nově bude vyhlášena i „Trenérka Srdcařka“, kterou v anketě vyberou zástupci sportovní značky PUMA a odmění ji poukazem na nákup sportovního vybavení pro svůj tým v hodnotě 50 000 Kč. Zároveň se i každý z finalistů může těšit na drobné dárky od značky PUMA.

 

„Šestým rokem se snažíme podporovat lidi, kteří ve svém volném času věnují energii dětem a vedou je ke sportování. Vyzdvihujeme jejich konkrétní příběhy. Po loňských ročnících víme, že akce má neopakovatelnou atmosféru. Děkujeme také letošním partnerům projektu, konkrétně finanční skupině ČSOB, Nadaci ČEZ a Pumě za jejich podporu trenérům mládeže,“ říká Petr Rydl, hlavní organizátor akce.


 
A jak se vyhodnotí vítěz?


Každý trenér dostane přidělené čtyři svěřence. Ne však svoje, ale cizí od jiných trenérů, kteří do finálního kola nepostoupí. Děti se rozlosují na místě. Trenér je bude muset za krátkou dobu poznat, rozeznat jejich schopnosti. Čtyři trenéři budou soutěžit o titul ve třech týmových hrách. Vyhrává ten, kdo nasbírá nejvíce bodů.

 

Seznam finalistů a jejich medailonky:

 

 

Pavel Schwarz, jachting

https://www.dikytrenere.cz/top-16/8

 

Vít Černohous, lední hokej

https://www.dikytrenere.cz/top-16/5


Filip Suk, bojová umění

https://www.dikytrenere.cz/top-16/3


Monika Chromá, florbal

https://www.dikytrenere.cz/top-16/6


Blanka Jiskrová, lední hokej

https://www.dikytrenere.cz/top-16/16


Hana Novotná, mažoretky

https://www.dikytrenere.cz/top-16/12


Daniela Viktorýnová, softball

https://www.dikytrenere.cz/top-16/15


Eva Drešerová, volejbal

https://www.dikytrenere.cz/top-16/11

 

Přijďte podpořit finálovou osmičku, která se sejde 25. září na Dni trenérů mládeže v Praze na Podvinném mlýně, v aréně Sparta. Vstup na akci je zdarma.

 

Místo:
UNYP Aréna Sparta Podvinný mlýn, Kovanecká 27, Praha 9
 
Program:

11.30 Seminář Michala Eisenkolba
Seminář doporučujeme trenérům, kteří se chtějí inspirovat jak některé prvky v trénování dělat zábavněji

13.00 Oficiální start finále

 

Více na www.dikytrenere.cz


 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Školení trenérů III. tř. a školení školitelů trenérů III. tř. se uskuteční 1. -  3. 10. 2021 v...

10. - 12. září 2021, Nové Mlýny – Pavlov, Česká republika, YC Dyje Mistrovství České r...

10.9. - 12.9. 2021, Lipno - Černá v Pošumaví, YC Černá

Lodní třída ILCA bude rozdělovat na rok 2022 tři starší svazové lodě pro závodníky přecházejíc...

Pohár...

Zobrazit všechny články


nahoru