České jachtařské fórum

Radim Vašík | 11.11.2020

Jachtařské fórum 2020 se uskuteční v týdnu od pondělí 23.11. do čtvrtka 26.11. prostřednictvím Microsoft Teams vždy od 20:00 do 22:00.


Vážení přátelé českého jachtingu,

pracovní skupina připravující reorganizaci ČSJ připravila týdenní program prezentací a panelových diskuzí v rámci Jachtařského fóra 2020, kde budou prezentovány závěry práce pracovní skupiny a tyto závěry budou konfrontovány s názorem jachtařské veřejnosti. Jachtařské fórum 2020 se uskuteční v týdnu od pondělí 23.11. do čtvrtka 26.11. prostřednictvím Microsoft Teams vždy od 20:00 do 22:00. Zúčastněte se a využijte příležitosti připomínkovat současnou práci, vyjádřit svůj názor a podílet se tak, alespoň částečně, na novém směřování českého jachtingu.

 

Registrace je k dispozici zde: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mwFmVmVgkEaMytFzcUT2IYeaBsPtkzlMoRdhtlIvKEVURTJCTzZXUktEUkZVUzlJVTkxMEtPVVRBMC4u

 

Registrovat se můžete každý den nejpozději 1 hodinu před zahájením fóra. Po tomto čase již z technických důvodů nejsme schopni rozeslat zvací link.

 

Program fóra:

V pondělí 23.11. budeme diskutovat na téma sportovní činnost.

V úterý 24.11. budeme diskutovat na téma jachtařské kluby a krajské svazy jachtingu.

Ve středu 25.11. budeme diskutovat na téma PR & Marketing českého jachtingu.

Blok diskusí uzavře ve čtvrtek 26.11. panelová diskuze na téma Český svaz jachtingu – organizace.

 

Za pracovní skupinu,

Václav Brabec

 

 

 

Co je to Jachtařské fórum? Diskuzní platforma, která se od roku 2020 pořádá pravidelně na podzim po ukončení hlavní jachtařské sezóny v České republice. Akce má ambici stát se národní paralelou World Sailing Annual Conference, kde každoročně probíhají semináře a diskuze o jachtingu souběžně s jednáním pracovních skupin a komisí World Sailing. Akce je tak jedinečným místem, kde se střetávají a diskutují volení funkcionáři Českého svazu jachtingu a jachtařská veřejnost, která tak má možnost podílet se na formování vize a směřování českého jachtingu.

 

Co je to Reorganizace ČSJ? Úkol Reorganizace ČSJ byl zadán Výkonnému výboru ČSJ Valnou hromadou ČSJ dne 28.6.2020. Cílem tohoto procesu je proměnit organizační strukturu, fungování organizace, nastavené procesy uvnitř organizace, ale i cíle, kterých by měl ČSJ dosahovat jako národní sportovní svaz 21. století. Na Reorganizaci ČSJ v současné době pracují jak členové Výkonného výboru ČSJ, členové odborných komisí ČSJ, ale také externí spolupracovníci a odborníci ze sportovního prostředí.

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Vážení zástupci klubů pracujících s mládeží,   prosíme Vás o vyplnění přiložen...

Čtvrtek, 29. října 2020, 12:00 - online jednání přes Microsoft Teams

Čtvrtek, 24. září 2020, 12:00 - online jednání přes Microsoft Teams

Čtvrtek, 20. srpna 2020, 12:00 - online jednání přes Microsoft Teams

V tomto článku naleznete aktuální informace o výběrovém řízení na dodavatele movitého majetku,...

Zobrazit všechny články


nahoru