3. místo pro posádku BOHEMIA EXPRESS

Dana Dvořáková | 20.06.2008

V rámci tréningu na blížící se Mistrovství světa IMS se tým BOHEMIA EXPRESS zúčastnil Mistrovství Řecka, které se konalo ve dnech 12. -16. 6. v Athénách.

V rámci tréningu na blížící se Mistrovství světa IMS se tým BOHEMIA EXPRESS zúčastnil Mistrovství Řecka, které se konalo ve dnech 12.-16.6. v Athénách. Na startu se sešlo 18 lodí různých velikostí, nechyběli však ani favorité nadcházejícího světového šampionátu. Povětrnostní podmínky byly ideální a umožnily posádce naposledy vyzkoušet téměř všechny druhy plachtet a připravit loď na nejdůležitější závod sezóny. Podařilo se odjet všech 8 naplánovaných rozjížděk včetně jedné navigační. Vítězem závodu a Mistrem Řecka se nakonec stala posádka lodi MELITI IV. Tým BOHEMIA EXPRESS oslabený o taktika Andreho Mirsky a Diega Cayola, kteří v posádce pojedou při Mistrovství světa, získal bronzovou medaili.

Posádka BOHEMIA EXPRES: (zleva) Frederico Cerveira, Mauricio Baptista, Jan Hirnšal, Markéta Schwarzová, Richard Vojta ml., Kateřina Křelinová, Lukáš Rendl, Ivo Holý, Alexandre Tinoco, Richard Vojta

Starší články z kategorie Závody

20. 6. - 22. 6. 2008 místo konání: Yacht Club TJ Spartak Písek, Orlík - Radava, CTL 081313

Ahoj všem, Posílám průběžné hodnocení Poháru ČR 2008 všech tříd sdružených v ALT Laser. Zatím js...

O tomto víkendu se na Lipně uskuteční závod Cena Šumavy, který je vypsán jako pohárový závod ČR p...

Refundace startovného z Nových Mlýnů 24. - 25 .5. 08

24. -25. 5. 2008, YachtClub Dyje Břeclav o.s. CTL 82110

Zobrazit všechny články


nahoru